#JoActuo #QuedatACasa

Seguint l'establert a l’article número 10, apartat 3 del Reial Decret 463/2020 del 14 de Març, el qual es va prorrogant en funció de l'evolució de la situació, el Club Taekwondo Castellet manté suspesa la seva activitat de manera indefinida, fins què l'estat d'alarma sanitaria ens ho permeti.

Per a qualsevol dubte i/o aclariment al respecte us podeu posar en contacte mitjançant els canals habituals:

620 356 639

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

Esperem què aquesta mesura preventiva contribueixi a frenar la propagació del COVID-19 i ben aviat tots puguem tornar a la normalitat.

Aprofitem, des d’aquí per donar el nostre suport a les persones afectades, famílies i  personal sanitari què estan lluitant contra el virus.

Disculpeu les molèsties.

Seguiu en tot moment les indicacions de les autoritats sanitaries i no difongueu informacions que no provinguin directament d'organismes oficials.

INFORMEU-VOS

 

Part del contingut d'aquesta web és exclusiu reservat per als socis. Poseu-vos en contacte amb el Club per que us informin de com podeu accedir-hi, i les seves normes d'us.


Amb el suport de:

 

Col·laboradors

Gaudeix d'un 15% de descompte 
(Sol·licita el codi promocional al Club per obtenir el teu descompte)
segueix-nos: 
 

 
 

Aquest lloc web i tot el seu contingut són propietat del Club Taekwondo Castellet i en queda prohibida la reproducció o difusió total o parcial - ©2018

Identifica't

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lunes de 18'30 a 19'45h y sábados de 13 a 14h. Clases de defensa personal.

A post shared by TAEKWONDO CASTELLET (@tkd_castellet) on