Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /usr/home/taekwondocastellet.com/web/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141 El club

El Club Taekwondo Castellet neix l'any 2003 a Sant Vicenç de Castellet (Barcelona), amb una directiva familiar, de mans del seu fundador i mestre el Sr. Jose Jiménez, que s'inicià com a mestre ara fa 25 anys al Gimnàs Castellet, l'any 1992.

La primera intenció era oferir als habitants de la localitat un esport complert on no només es practiqués exercici per mantenir-se bé físicament sinó també mentalment.

Els seus inicis van ser difícils ja que la localitat comptava amb d’altres esports que ja estaven molt arrelats. Va començar amb no més de 10 alumnes d’edats compreses entre els 15 i els 20 anys. Actualment compta amb un total de 200 socis/alumnes, amb una àmplia gama d’edats des dels 3 anys fins els 45.

Aquest club, ha sabut, a pesar dels pocs recursos amb els que ha comptat fins aleshores, superar-se i constituir una sòlida base creant així els pilars del que avui en dia és el Club TKD CASTELLET, respectat i reconegut arreu de la província per la seva excel·lent gestió  i per la qualitat tècnica i humana dels seus tècnics i esportistes.

El nostre club té com a finalitat la promoció de l’esport base i de competició del Taekwondo, en les seves dues vessants (tècnica i combat).

La filosofia del TKD Castellet no és oferir un esport només físic sinó també un gran desenvolupament mental de la persona que el practica, ja que aquest art marcial es composa d’uns principis bàsics molt importants i que tots els alumnes han de treballar, com són:

Honor – Cortesia – Humilitat – Educació – Honestedat – Paciència – Ètica – Autocontrol- Solidaritat – Amistat – Perfecció

Des del 1990 estem participant en tots els campionats a nivell de Catalunya tant de tècnica com de combat, aconseguint molt bones posicions i amb el conseqüent reconeixement per part de la Federació Catalana de Taekwondo.

Us animem a formar part del Club Taekwondo Castellet.


Amb el suport de:

 

Col·laboradors

Gaudeix d'un 15% de descompte 
(Sol·licita el codi promocional al Club per obtenir el teu descompte)
segueix-nos: 
 

 
 

Aquest lloc web i tot el seu contingut són propietat del Club Taekwondo Castellet i en queda prohibida la reproducció o difusió total o parcial - ©2018

Identifica't

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lunes de 18'30 a 19'45h y sábados de 13 a 14h. Clases de defensa personal.

A post shared by TAEKWONDO CASTELLET (@tkd_castellet) on