Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /usr/home/taekwondocastellet.com/web/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141 Protecció de dades

En compliment del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, i seguint les recomanacions i instruccions emeses per l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (A.E.P.D.), S'INFORMA:

  • Les dades de caràcter personal sol·licitades i facilitades per vostè, són incorporats en un fitxer de titularitat privada el responsable i únic destinatari és el CLUB TAEKWONDO CASTELLET.

  • Només seran sol·licitades aquelles dades estrictament necessàries per prestar adequadament els serveis sol·licitats, podent ser necessari recollir dades de contacte de tercers, com ara representants legals, tutors, o persones a càrrec designades pels mateixos.

  • Totes les dades recollides compten amb el compromís de confidencialitat, amb les mesures de seguretat establertes legalment, i en cap cas són cedits o tractats per terceres persones, físiques o jurídiques, sense el previ consentiment del client, tutor o representant legal, excepte en aquells casos en què sigui imprescindible per a la correcta prestació del servei.

  • Les dades que va facilitar seran incloses en el Tractament denominat Socis de CLUB TAEKWONDO CASTELLET, amb la finalitat de gestió del servei contractat, emissió de rebuts, contacte ..., totes les gestions relacionades amb els socis i manifesto el meu consentiment.

  • Les dades personals podran ser cedits per CLUB TAEKWONDO CASTELLET a les entitats que presten serveis a la mateixa, federació, mútues...

  • Un cop finalitzada la relació entre el CLUB TAEKWONDO CASTELLET i el Soci les dades seran arxivades i conservades, durant un període temps mínim de DOS ANYS, després de la qual cosa seguirà arxivat o, si no seran retornats íntegrament al client o autoritzat legal.

  • També se m'ha informat de la possibilitat d'exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, indicant-ho per escrit a CLUB TAEKWONDO CASTELLET amb domicili a Carrer Poeta Maragall s/n de Sant Vicenç de Castellet (08295), i adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Per tal garantir la bona gestió i comunicació, el Soci reconeix que la informació i les dades personals recollides són exactes i veraces. I es compromet a comunicar qualsevol modificació de les mateixes per garantir que la informació que contenen els nostres fitxers estigui sempre actualitzada i no continguin errors.

 


Amb el suport de:

 

Col·laboradors

Gaudeix d'un 15% de descompte 
(Sol·licita el codi promocional al Club per obtenir el teu descompte)
segueix-nos: 
 

 
 

Aquest lloc web i tot el seu contingut són propietat del Club Taekwondo Castellet i en queda prohibida la reproducció o difusió total o parcial - ©2018

Identifica't

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lunes de 18'30 a 19'45h y sábados de 13 a 14h. Clases de defensa personal.

A post shared by TAEKWONDO CASTELLET (@tkd_castellet) on