Aquest mati, en el Campionat de Catalunya infantil de competició, el Jabez Zhou, del Club Taekwondo Castellet, a tornat a aconseguir una nova medalla, un cop més d’or. En aquesta ocasió la resta de participants del club santvicentí, el Levi Zhou, l’Oriol Martínez i l’Alba Jiménez no han arribat a les posicions de medalles. Tot i l’esforç realitzat han marxat tots ells amb la quarta posició.

Els joves competidors acompanyats de l'equip tècnic


 

 

En el torneig anual de poomsaes organitzat pel club egarenc de La Cogullada, els participants competeixen per equips, en la modalitat de trio.

El club santvicentí hi ha pres part amb un total de 12 equips, tornant cap a casa amb un total d'una medalla d'or, una de plata i quatre de bronze.

Presentació de tot l'equip participant


 

 

Aquest matí, al Complex esportiu de la Marbella de Barcelona, s’ha dut a terme el Campionat de Catalunya promoció de competició o han pres part, en els seus pesos respectius, el Raul Gordo i l’Isaac Matas.

Ambdós competidors s’han quedat a tocar del podi, tot i el bon paper realitzat, per ben poc. En el cas del Raul ha perdut en el Punt d’or que havia de decidir el desempat al que s’havia arribat al finalitzar els tres assalts. I l’Isaac s’ha quedat a tan sols 2 punts aconseguits pel seu contrincant in extremis.

Els dos joves competidors acompanyats dels entrenadors


 

 

Els sis competidors del Club Taekwondo Castellet, participants en el Campionat de Catalunya infantil de competició disputat aquest matí al complex esportiu de La Marbella de Barcelona, han obtingut tots ells medalla en les seves corresponents categories. Concretament les medalles obtingudes han estat 3 bronzes (Oriol Martínez, Levi i Jabez Zhou), 2 de plata (Alba Jiménez i Aitana Quesada) i 1 d’or (Ada Pérez).

Tot l'equip de competició acompanyats dels coachs i alguns companys que els han donat el seu suport


 

 

En el Campionat Promoció Catalunya Infantil de Poomsae celebrat avui al Pavelló Esportiu de La Marbella han obtingut medalla d'or Levi Zhou (Benjamí B masc.) i bronze Alba Jiménez (Infantil B fem.) i Jabez Zhou (Infantil B masc.). A banda d'aquestes medalles també hi han participat Angel Boiso (Benjamí B masc.), Oriol Martínez (Aleví A masc.), Mario Amaro (Aleví B masc.), Alex Arnas (Infantil A masc.), Oscar Largo (Infantil A masc.), Lidia Amaro (Infantil B fem.), Iris Huerta (Infantil B fem.), Ana Pérez (Cadet A fem.), Gianni Subirana (Cadet A masc.) i Mar Pérez (Junior A fem.). Una bona part d'ells debutaven en competició oficial, i han demostrat estar a l'alçada de la situació.

Tot l'equip de competició acompanyats dels coachs i alguns companys que els han donat el seu suport


 

 

Amb el suport de:

 

Col·laboradors

Gaudeix d'un 15% de descompte 
(Sol·licita el codi promocional al Club per obtenir el teu descompte)
segueix-nos: 
 

 
 

Aquest lloc web i tot el seu contingut són propietat del Club Taekwondo Castellet i en queda prohibida la reproducció o difusió total o parcial - ©2018

Identifica't

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lunes de 18'30 a 19'45h y sábados de 13 a 14h. Clases de defensa personal.

A post shared by TAEKWONDO CASTELLET (@tkd_castellet) on